PROTOTIP

Matrite din silicon si piese din poliuretan turnat

Matritele din silicon RTV (Room Temperature Vulcanized / Vulcanizat la Temperatura Camerei) reprezinta  cel mai ieftin mijloc de a crea duplicate ale unui reper sau model master in cantitati de la una la zeci de piese. Ele copiaza detaliile originalului cu o finete de 0,1-0,3 mm.

Reperul original poate fi asigurat de client sau poate fi executat un model master in concordanta cu schitele clientului, folosind posibilitatile noastre CAD/CAM.

Poliuretanul pentru aceste aplicatii se gaseste intr-o foarte mare varietate de proprietati mecanice, de la elastic (similar cauciucului) pana la dur/rigid, colorat in masa sau simuland piesele injectate din material plastic.

Piesele din poliuretan se pot, de asemenea, prelucra mecanic prin frezare si slefuire sau lipi si vopsi.

In afara de poliuretan, in matritele de silicon se pot turna si alte materiale ca: epoxi, poliester, ipsos, ciment.

In acest mod putem sa satisfacem o varietate de cerinte ale clientilor nostri: demo-uri pentru vanzari si marketing, modele conceptuale si functionale, pre-productie de repere, serii mici de produse, teste rapide si ieftine de asamblare etc.

Produse din tabla

PING Productie Servicii Comert tine o legatura stransa cu companiile specializate in taierea cu laser, vopsirea in camp electrostatic si acoperiri galvanice. Astfel va putem livra un produs complet, gata pentru utilizare.

Modele si matrite pentru productia de piese termoformate sau din poliester armat cu fibra de sticla (PAS)

Proiectam si executam astfel de produse, folosind posibilitatile noastre CAD/CAM, atat pentru prototip (din MDF, placi poliuretanice sau epoxidice) cat si pentru productie de serie (din epoxi cu aluminiu sau din aluminiu plin).